Serveis

CLASSES REGULARS:

Les classes regulars són l’espai ideal en el qual cultivar la nostra pràctica de ioga i de meditació.

A la saleta de ioga practiquem Hatha-Vinyasa ioga, una pràctica de ioga dinàmica on combinem el moviment, la respiració i la quietud.

Les classes inclouen una primera part de Pranayama (tècniques de respiració), Asana (postures), Vinyases (transicions) i una relaxació final. I també toquem temes de filosofia del ioga i propostes de reflexió.

La pràctica que realitzem és apte per a tots els nivells, si tens alguna lesió fes-nos-ho saber.

A més, oferim sessions de ioga per a embarassades, de post-part amb nadons i classes de meditació.

Les sessions són de 60 minuts. Consulta les classes regulars escrivint-nos a lasaletadeioga@gmail.com o al 646688620.

També hi ha l’opció de classes virtuals a través de la Saleta de Ioga Online, on compartim setmanalment dues sessions de hatha Vinyasa i una meditació.

TROBADES I TALLERS: 

Organitzo tallers i trobades on el ioga i altres disciplines es troben per a oferir-te un espai de connexió i desconnexió a la vegada. Espais en els que aprendre a viure amb més calma i serenitat. En definitiva, espais de benestar.

Mira l’agenda de tallers aquí.

RETIRS:

Un retir és un espai d’evasió de la vida rutinària i diària. En l’antiguitat les persones es retiraven del seu moviment per a dedicar espais a la contemplació, a la reflexió i a la connexió personal.

En un món on la immediatesa és la premissa i el ritme frenètic del dia a dia la vida mateixa, el benestar personal es veu afectat per la velocitat imposada que ens repercuteix desestabilitzant-nos del nostre centre. Per això neixen els retirs, espais de calma en els que durant un cap de setmana gaudim del benestar.

CLASSES PARTICULARS:

Si vols una sessió individual per experimentar amb el teu cos i la teva ment què és això del ioga, per aprofundir en la teva pràctica, per adquirir tècniques i recursos de benestar posa’t en contacte amb mi a través del correu electrònic següent:

lasaletadeioga@gmail.com

IOGA EN FAMÍLIA:

T’agradaria enfortir els llaços familiars a través del joc i el ioga. El ioga en família és un espai ideal per a passar una bona estona però a la vegada treballar aspectes com la confiança, la gestió emocional, els conflictes o les pors.

Ioga en família és l’espai on s’uneixen les dues professions que he exercitat: l’educació social, a través de la transmissió de valors, de donar recursos i eines i de fer un acompanyament emocional; i el ioga, ja que serà el vehicle amb el que explorarem aquest terreny.

VALS REGAL:

I perquè no regalar ioga?

Regalar ioga és regalar experiències, espais de tranquil·litat, moments de connexió i calma. Ja sigui per a una sola persona, per parelles, grups o famílies. REGALA VALS DE IOGA.

Si vols saber-ne més escriu-me: lasaletadeioga@gmail.com

ESDEVENIMENTS PER PARTICULARS O EMPRESES:

T’agradaria viure una celebració diferent? Gaudir d’un espai compartit de diversió, introspecció i de cohesió de grup.

Sorprén amb aquesta proposta. Una sessió grupal de 90 minuts on combinarem:

  • respiracions conscients
  • pràctica de ioga
  • jocs conjunts i acroyoga
  • relaxació

No t’ho perdis i escriu-me per saber-ne més.